Aardbeien Cupcakes Recept
Heerlijke aardbeien cupcakes, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
	
	
    
Hoofdingrediënten
- 200 g Bloem
- 150 g Suiker
- 2 Eieren
- 100 g Boter gesmolten
- 1 tl Bakpoeder
- 1 tl Vanille-extract
- 150 g Aardbeien in stukjes gesneden
- 120 ml Melk
- Verwarm de oven voor op 180°C en plaats papieren cupcakevormpjes in een muffinblik. 
- In een grote kom, meng de bloem, suiker, en bakpoeder. 
- Voeg de eieren, gesmolten boter, vanille-extract en melk toe. Meng goed. 
- Spatel voorzichtig de stukjes aardbei door het beslag. 
- Verdeel het beslag over de cupcakevormpjes. 
- Bak de cupcakes in de voorverwarmde oven gedurende 20-25 minuten, of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. 
- Laat de cupcakes volledig afkoelen op een rooster. 
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 3g | Fat: 8g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 150mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 15g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg