Aardbeien Cupcakes Recept
Heerlijke aardbeien cupcakes, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 200 g Bloem
- 150 g Suiker
- 2 Eieren
- 100 g Boter gesmolten
- 1 tl Bakpoeder
- 1 tl Vanille-extract
- 150 g Aardbeien in stukjes gesneden
- 120 ml Melk
Verwarm de oven voor op 180°C en plaats papieren cupcakevormpjes in een muffinblik.
In een grote kom, meng de bloem, suiker, en bakpoeder.
Voeg de eieren, gesmolten boter, vanille-extract en melk toe. Meng goed.
Spatel voorzichtig de stukjes aardbei door het beslag.
Verdeel het beslag over de cupcakevormpjes.
Bak de cupcakes in de voorverwarmde oven gedurende 20-25 minuten, of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat de cupcakes volledig afkoelen op een rooster.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 3g | Fat: 8g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 150mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 15g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg